Többen rosszul lettek az új BKV-buszokon

iho/közút   ·   2012.05.02. 12:53

A BKV május elsején kipróbálta a nemrég vásárolt használt Mercedes Citaro autóbuszokat – például az 5-ös vonalán. A cég büszke az új szerzeményekre, de az utasoknak nem esett olyan jól a próbaüzem. A buszok honosítása még nem zajlott le, mégis a tegnapi próbaüzem mellett döntöttek, mert különben nem volt elég kiadható autóbusz – írja a BKV-figyelőre hivatkozva a 7.kerulet.ittlakunk.hu portál.

Az új csodabuszokkal az volt a legnagyobb gond, hogy nem lehetett ablakot nyitni bennük, plusz a járművek egy részében nem működött a klíma, és volt, ahol csak meleg levegőt fújt. Na, ez nem túl vidám ebben a 30 fokban, többen rosszul lettek, és rengeteg panasz érkezett a busz belsejében uralkodó szauna miatt. Remélhetőleg ezt sürgősen orvosolják, mert ez így borzasztó – olvasható az oldalon.

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.