Tolatók színe-java Angyalföldön

Vörös Attila   ·   2017.01.15. 18:45
271__P1010840-2

Az eset még kedden történt, a késés miatt elnézésüket kérjük, a hóhelyzet volt talán a legfőbb oka. Szóval január tizedikén a Continental Railway Solution (CRS) magánvasútnak volt egy rövidke vonata Angyalföldről Párkányba és vissza, négy szlovák köves kocsit cseréltek be a közös határállomásunkon. A vonat a Marcheggi híd–körvasút útvonal helyett a sokkal rövidebb rákosrendezői körüljárással közlekedett, így Angyalföld állomásról a 2-es vonalon döcögött át a szomszédba.

A legjobb tolatómozdonyok egy képen. Kattintás után galéria nyílik Vörös Attila felvételeiből!

Miközben a Desiro elrobogását várták, egyszer csak két vágánnyal arrébb egy másik érdekes vonat is feltűnt. Az Istvántelekre vezető vágányon egy Bobó (A25 083) tolt egy Dácsiát (439 009) és egy személykocsit a karbantartóbázis felé. A MÁV-Nosztaligától megtudtuk, a zöld kocsi K4-es vizsgálatra ment a gőzösműhelybe, a csíkos Dácsiát pedig hidegen gázolajjal szerelték. A Bobó csak továbbította a járműveket és Istvántelken tolatott.

Csak a véletlen műve, hogy egy ilyen érdekes együttállás összejöhetett.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek