Tovább bővíti szolgáltatásait Iránban a Maersk Line

iho/hajózás   ·   2017.01.15. 13:45
400px_maerskline

A Perzsa-öböl partján található városba január negyedikén hajózott be az első fuvar. A hasonló nevű tartomány székhelye a környék legnagyobb és legfontosabb kereskedelmi kikötője. A létesítmény hétmillió tonnás áruforgalmat is ki tud szolgálni, így megfelelő szolgáltatást biztosít mindenféle konténeres rakománynak, és ami a legfontosabb, hűtést igénylő termékeknek is.

Már az iráni Busehr kikötőjét is használja január elejétől a Maersk Line

Az ügyfelek ezzel nemcsak a Maersk Line világméretű hálózatát és jelenleg körülbelül kétszázhetvenezer hűtőkonténerét vehetik igénybe, hanem a kikötő korszerű hűtésellátási és raktározási szolgáltatásait is: négyszáz csatlakozót, fagypont alatti és feletti hőmérsékletet egyaránt biztosító hűtőházakat összesen ötezer tonnányi árunak, a városi területek közelsége miatt kedvező hozzáférést a piacokhoz, továbbá számos szaúd-arábiai, katari és bahreini kikötő is található a közelben.

A busehri kikötő teherfuvarozási kapcsolatot biztosít heti rendszerességű fő útvonalakon a világ minden részéről az Egyesült Arab Emírségekben található Jebel Ali kikötőjéhez is, ahonnan mostantól heti közvetlen ellátási kapcsolat áll rendelkezésre Busehrbe. Ennek köszönhetően a két nagy iráni kikötőt, a bandar-abbászit és a busehrit is teheráni központjából irányíthatja a Maersk Line – számol be a Logistik Express.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek