Traxxokat vásárol a Captrain

iho/vasút   ·   2017.01.26. 16:15
400px_captrain_traxx

A villamos mozdonyokkal nemzetközi forgalomban, elsősorban Németország és a belgiumi Antwerpen, valamint a hollandiai Rotterdam között továbbít majd teherszerelvényeket a Captrain Deutschland Group. A vállalat döntését nagyban befolyásolta az a tény, hogy az MS (Multi System: többáramrendszerű) verziójú Traxxok az összes európai nagyvasút-villamosítási rendszeren használhatóak – adja hírül a Railway Gazette.

A bérelt Traxxok mellé hat sajátot szerez be a Bombardier-től a Captrain (forrás: Railway Gazette)

A bevált technológiát és kiemelkedő megbízhatóságot biztosító típusnak köszönhetően a Captrain tovább erősítheti a kelet-nyugati irányú nemzetközi fuvarozásban betöltött szerepét, így továbbra is folyamatos és még inkább kibővített nemzetközi logisztikai szolgáltatásokat nyújthat az ügyfelek számára.

Az új mozdonyokat várhatóak 2018 elején veheti át a Captrain. A társaság jelenleg is számos Traxxot bérel több lízingcégtől – számol be az International Railway Journal.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek