Új diszkont-desztinációk Budapestről

iho   ·   2016.04.27. 20:20
easywizz_cim

A hagyományos tűzoltó diadalív-vízsugárral és a repülőgép személyzetének átadott speciális tortával köszöntötte a Budapest Airport az easyJet első Lyon–Budapest-járatát. A jellegzetes fehér–naracssárga festésű gépek ezentúl hetente háromszor közlekednek Franciaország második legnagyobb városa és a magyar főváros között – adja hírül a reptérkezelő közleménye.

A keddi, csütörtöki és szombati járatok menetrendje ideális, mind az üzleti utazóknak, mind a turistáknak vagy éppen a hosszú hétvégét tervezőknek. A gépek késő délután érkeznek Budapestre és koraeste indulnak vissza, mindössze harminc perces budapesti fordulóidővel.

Az easyJet a heti háromszori járat elindulásával egy nagyon is létező piaci igényre válaszolt, hiszen Közép-Franciaország régóta hiányzott Ferihegy desztinációs térképéről, például Párizs stabilan a második helyen áll London mögött a Budapestről elérhető városok listáján – írja a Budapest Airport.

A Wizz Air sajtótájékoztatóján két új Budapestről elérhető célállomást jelentett be: a Kanári-szigetek Fuerteventura és Lanzarote szigeteit. Az új járatok október 30-án, illetve november 2-án indulnak.

A társaság 2015 vége óta üzemeltet járatokat a kanári-szigeteki Tenerifére, és most két további, homokos strandjairól, gyönyörű vulkáni tájairól és egész évben kellemesen meleg klímájáról ismert nagy szigetet tesz elérhetővé Budapestről.

Új kanári-szigeteki járataival a Wizz Air hálózata már huszonhárom ország ötvenhét célállomására kínál utakat két magyarországi bázisáról, Budapestről és Debrecenből. Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója elmondta: – A két új célállomással szélesítjük a magyar utasoknak elérhető nagyszerű szabadidős útvonalak körét, így továbbra is budapesti hálózatunk marad a legszélesebb és a legváltozatosabb a Wizz hálózatai körében.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.