Új ügyvezető a Rail Cargo Logistics Hungaria Kft-nél

iho/vasút   ·   2019.03.08. 09:20

Az új vezető célja, hogy Európa egyik vezető vasútlogisztikai szolgáltatója, a Rail Cargo Group hazai speditőr vállalataként növelje a társaság eredményességét az ipari és nyersanyagok, a kereskedelmi, valamint a speciális áruk fuvarozása terén.

A közgazdász végzettségű szakember az elmúlt évtizedekben széles körű tapasztalatokat szerzett nemzetközi üzleti folyamatok irányításában. Ügyvezető igazgatója volt az EPTA International Kft. kereskedelmi cégnek, amely ötven országban évi huszonötmilliárd forint árbevételt realizált. A több nyelven kiválóan beszélő vasútlogisztikai menedzser kerek egy évtizedet töltött el a GYSEV Zrt-nél és a GYSEV Cargo Zrt-nél, ahol hét éven át értékesítési igazgatóként irányította a konvencionális és intermodális vasúti árufuvarozási szegmensek kereskedelmét. Meghatározó szerepet játszott abban, hogy a vasúti árufuvarozási piac liberalizációjának időszakában is erősítette a cég Nyugat-Európa és a Balkán közötti vasúti árufuvarozási pozícióját.

Márta Gábor több fontos vasútlogisztikai szakmai szervezetben vállalt aktív szerepet, köztük az UIC (Nemzetközi Vasúti Szövetség) Market munkacsoportjában, a Magyarországi Logisztikai Szolgáltatók Szövetségében (MLSZKSZ), ahol 2010 és 2014 között elnökségi tag volt. 2014-ben a Hungrail árufuvarozási munkacsoportját vezette.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek