Újra jár a fényvillamos!

iho   ·   2014.12.06. 08:45
00kicsi

A Jászai Mari téri, ünnepélyes sajtótájékoztató után december 8-án, hétfőn, 16.07-kor (napnyugtakor) indul a 2-es vonalán a főváros téli arculatát immár meghatározó Fényvillamos. Egészen január 6-áig, december 24. (Szenteste) és december 31. (Szilveszter) kivételével hétköznaponként a 2-es, hétvégén a 19-es vonalán szállítja az utasokat, és természetesen itt is lehet lencsevégre kapni.

Kadocsa Gyula a 2013-as káposztásmegyeri járatot fotózta

December 13-án, Luca napján este tízkor a Boráros térről éjszakai fotósmenet indul a Boráros tér–Kossuth Lajos tér–Jászai Mari tér–Széll Kálmán tér–Hüvösvölgy–Széll Kálmán tér–Blaha Lujza tér–Kőbánya alsó vasútállomás–Élessarok–Mexikói út–Élessarok–Ecseri út–Kápolna utca–Blaha Lujza tér–Széll Kálmán tér–Újbuda-központ–Szent Gellért tér–Batthyány tér–Kelenföld vasútállomás útvonalon, az érkezés hajnal négy óra utánra várható.

Karácsony előtt, december 22-én, hétfőn a 14-es vonalán, a Lehel térről 22.30-kor, Káposztásmegyerről 23.10-kor indul a Fényvillamos. A fotósmenetre 2000 forintos BKV Nosztalgia napijegy váltása kötelező, egyébként rendes menetjeggyel, bérlettel vehető igénybe.

A részletes menetrendet a

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek