Gyalogosok a metróalagútban!

iho/vasút   ·   2016.01.07. 19:54

Fontos update:

Egy emberke besétált az alagútba, ezert áramtalanítottak a pályát. Az áramtalanítás miatt megállt szerelvényekből a menekítőajtókon, az alagúton át gyalog „mentettek ki” az utasokat. Ennyike.

 

Korábban írtuk

David Cameron brit miniszterelnök látogatása miatt alaposan fölbolydult Budapest közlekedése: útlezárások, terelések voltak mindenhol, ahol a delegáció közlekedett – az I., V., VI., XIV. és XV. kerületben.

De nemcsak a föld felett borult a közösségi közlekedés, hanem a föld alatt is. Az index számolt be róla, voltak utasok, akik egyszerűen besétáltak az alagútba amiatt, mert a 2-es metró szerelvényei műszaki okok miatt megálltak: „a Deák és az Örs között megálló között is vesztegeltek szerelvények”olvasható az indexen.

A BKK egyelőre nem tud arról, hogy emberek gyalogoltak volna az alagútban. Az is terjedt a Facebookon, hogy Cameron látogatása volt az a műszaki ok, amely miatt megálltak a piros metró vonatai. Az alagútban pedig a TEK „szakemberei” (is) voltak. Az mindenesetre tény, hogy a távirati iroda csak néhány perccel ezelőtt adta ki, hogy végleg föloldotta a TEK az összes forgalomkorlátozást és terelést.

Azóta egyébként a 2-es metrón is rendben megindult a forgalom. Ha bármit megtudunk a rejtélyről, frissítjük írásunkat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.