Vágányzár lesz augusztusban a Gödöllői HÉV-en

iho   ·   2019.07.30. 09:00
69h8

Karbantartási munkálatok miatt augusztus 5-étől szeptember 1-jéig a H8-as HÉV megosztott útvonalon, az Örs vezér tere és Kistarcsa, kórház, illetve Kerepes és Gödöllő között jár – tájékoztat a MÁV-HÉV honlapja. A kimaradó szakaszon – Kistarcsa, kórház és Kerepes között – a H8-as jelzésű pótlóbusszal lehet utazni. A pótlóbuszok a 922-es busz megállóiban állnak majd meg, Kerepesen pedig az állomásépületnél.

A változás ideje alatt Ilonatelep megálló Gödöllő irányú peronját és Szilasliget megálló Örs vezér tere irányú peronját a vonatok csak munkanapokon, csúcsidőben (körülbelül 05:00–08:40 és 13:50–20:30 között) érintik, egyéb időszakokban az ellentétes irányú peronok mellett állnak meg.

Valamennyi pótlóbuszon lehet kerékpárt szállítani!

A pótlóbuszon a HÉV menetjegyek és bérletek érvényesek. A pótlás miatti kényszerű átszállás nem minősül útmegszakításnak. Azokban a megállókban kötelező az elővételi jegyváltás, ahol a buszmegállóban van jegyértékesítés.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek