Vannak dolgok, amelyeket a jelek szerint nem kell erőltetni...

iho   ·   2014.09.07. 09:15
vpotlo0

Megjött a BKK válasza:

„2014. szeptember 6-án, hajnali 4:47-kor a X. kerületi Szent László téren, egy korábbi forgalmi zavar miatt a villamosok pótlását végző busz a sofőr figyelmetlensége miatt a 3-as villamos füvesített vágányára került. Személyi sérülés nem történt, a keletkezett anyagi kár felmérése folyamatban van. A BKV felelősségre vonja a sofőrt.

A villamospálya műszaki átadás-átvétele még nem történt meg, számos olyan munka (zöldfelület telepítése a pálya mentén néhány ponton, peronok berendezése, járdakapcsolatok véglegesítése, stb.) van még hátra, melyek a villamosforgalom fenntartása mellett is még elvégezhetők. A megrongálódott füves pálya helyreállítását a kivitelező javítja.”

Az ORFK-tól Csillag Melinda alezredes azt közölte, nem tudtak az esetről, azaz rendőri intézkedés nem történt, nem volt rá szükség.

 

Korábban írtuk:

Hitka Géza Facebook-oldalán jelent meg a felvétel, péntek késő este vagy szombat hajnalban történhetett: egy Ikarus 435-ös az Ónodi utcánál valahogy a vadonatúj füves villamospályára „került”... Elképzelni nem tudjuk, mi történhetett egy kétsávos úton, hajnalban, a busz nem tűnik sérültnek, a kereszteződéstől 30 kilométer per órás sebességkorlátozás van, tehát elvileg gyorsan sem mehetett. Bár ha, tengelyig süllyedt... Az Ikarust a tűzoltóság húzta ki a villamospályáról.

(fotó: Hitka Géza Facebook-oldala)

A történtekkel kapcsolatban keressük az illetékeseket, levelet írtunk a rendőrségnek, a tűzoltóságnak, a BKK-nak és a BKV-nak is, amint választ kapunk tőlük, frissítjük a cikket!

Ha arra járnak nézzék meg, várjuk az önök fotóit is!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek