Végre lehet közlekedni a Budaörsi úton!

iho   ·   2015.12.04. 13:45
00kicsi

A legutóbbi felújítás augusztus végén kezdődött, és nemcsak az útburkolatot marták fel, majd fektették újra. A közművek is megújultak (máskor ritkán látható összhangban az útépítés ideje alatt, nem pedig mondjuk az átadást követő két hétben bontottak újra), és az őrmezői csomópont építésével is összehangolták a munkát.

(a képek forrása: BKK)

Az útburkolat és a járda összesen ötvenhatezer négyzetméteren újult meg, az útpályába zajcsökkentő, gumibitumenes aszfaltot építettek be. Az út mellé több helyen fákat ültettek. A Budaörsi út a főváros egyik legforgalmasabb útja, a belső kerületekből, az Erzsébet híd és a Széll Kálmán tér felől az M1-es és az M7-es autópálya felé, továbbá az őrmezői, gazdagréti lakótelepekre, valamint a nyugati agglomerációba tartó teljes forgalom itt halad át. A felújítás végeztével többéves lezárások végére tettek pontot – remélhetőleg egy jó időre.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.