Villamosmegállók már vannak!

iho   ·   2015.09.05. 18:45
00kicsi

A legutóbbi hírek a Ferde utcai (a 42-es, 52-es villamosok végállomásához vezető) aluljárókijárat ideiglenes megnyitásáról szóltak, sajnos ez csak a hó végéig tart majd, utána ismét az építők veszik birtokba a területet. A tér közepe – néhány, még mindig dacoló, vagy esetleg véletlenül állva maradt bódét leszámítva – üres, jelenleg a „perifériák”, azaz a két villamosvégállomás környékének építésével foglalatoskodnak.

Látkép az 50-es villamos már majdnem teljesen elkészült végállomásáról 2015. szeptember 3-án<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(Kemsei Zoltán felvételei)

A 42-es, 52-es és az 50-es villamosok megállói is megkapták a díszburkolatot és a magasított peront, amely nagyjából a jelenleg itt közlekedő hannoveri villamosok legalsó lépcsőjével van egy vonalban. Jelenleg az útátjárókhoz vezető gyalogjárdákat burkolják, és kerítések, anyagdepók között lehet, a helyzethez képest mégis megfelelő módon átkelni. A BKK buszai továbbra is az Üllői út északi oldalán elhelyezett ideiglenes végállomáson fordulnak. A térrendezés, a parkosítás csak ezután következhet, a munkákat várhatóan október végére fejezik be.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek