Visszakapja a kocsmát a Corona!

iho   ·   2017.09.07. 18:44

Intenzív tárgyalások kezdődnek a szeptember 11-ével kezdődő héten a MÁV, a MÁV-Start és a szakszervezetek között az Utasellátó tevékenységéről – írja a VDSZSZ honlapja. Bárány Balázs, a szakszervezet elnöke elöljáróban leszögezte: az Utasellátó dolgozói és az érdekképviselet vétlenek a társaság veszteségében, az üzleti jelentésekben ugyanis ez soha nem szerepelt. Annak érdekében, hogy újabb munkáltatási problémák ne nehezítsék a tárgyalásokat, a felmondott Helyi Függeléket (amely a háló- és étkezőkocsik közlekedtetését tartalmazza) november 30-áig hatályban levőnek tekintik, ez idő alatt az esetlegesen változattást igénylő pontokat is áttekintik. Az Utasellátó dolgozóinak sztrájkját szeptember 6-án függesztette fel a szakszervezet Dávid Ilona MÁV Zrt. elnök-vezérigazgató közbenjárására.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Üljön fel a GYSEV Teátrumvonatainak egyikére!

iho/vasút   ·   2022.07.02. 15:00

Egyedülálló ünnepséggel készül a vasúttársaság az alapításának 150. évfordulójára: július 23-án teátrumvonatok indulnak Sopronból és Győrből, amik Szombathely állomásra érkeznek, ahol csarnokelőadással és színes programokkal várják a résztvevőket.