Vonatjegyek gyártására hirdetett pályázatot a MÁV

MTI/iho   ·   2016.08.18. 08:45
vjegypalyazat0

A MÁV-Start a „hagyományos belföldi és nemzetközi vasúti személyszállítási forgalomban használandó menetjegyek, szigorúan elszámolandó nyomtatványok” beszerzésére hirdetett pályázatot. A pályázati kiírás szerint „biztonsági elemekkel (hologram és/vagy vízjel és/vagy fémszál és/vagy UV-festék alkalmazása és/vagy OVI-festék alkalmazása) ellátott értékcikk jellegű nyomtatványok (zárjegy, jegy, bérlet)” beszerzését kezdeményezte a nemzeti személyszállító vasútvállalat. Két év alatt 2 millió 54 ezer 202 különféle nyomtatványt kell szállítania a nyertesnek, ezért nettó 100 millió forintot fizet a MÁV-Start.

Most ilyen, vajon milyen lesz a nyertes tender után? (illusztráció: iho.hu)

A szállítót felhívással induló tárgyalásos eljáráson választják ki. Mint írják, emellett a MÁV-Start Zrt. az Utasellátó központ utazó dolgozói részére szálláshelyeket vesz igénybe kétéves időszakra, külföldi helyszíneken. A szállások értéke áfa nélkül 210 ezer 164 euró, hozzávetőleg 66 millió forint. Ezért a személyszállító cég a nemzetközi járatainak végállomásain – Hamburgban, Varsóban, Bécsben, Brassóban, Kolozsvárott, Zágrábban, Koperben, Belgrádban és Ljubljanában – egy-, két-, illetve háromágyas szobákat kíván igénybe venni. A közbeszerzési eljárás ebben az esetben is tárgyalásos – olvasható a lapban.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek