Wizz-sűrítés Lisszabonba, járat Bukarestbe

iho   ·   2016.01.19. 13:58

Szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Wizz Air bejelentette, hogy szeptember 19-étől Budapest és Bukarest között új útvonalat indít. A járat heti négy nap repül majd.Ugyanakkor a Wizz Air Budapest–Lisszabon járata március 27-étől heti két nap helyett már hetente négy nap fog repülni.

Tamara Mshvenieradze, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta: – A Wizz Air 2016-ban tovább bővíti útvonalait Budapestről. Idén már másodszor jelentünk be új járatokat, ezzel is megerősítve elkötelezettségünket, hogy a magyar utasok első számú választása legyünk a légi utazásban.

A magyar és a román főváros között a Malév megszünése óta csak a Tarom járt. A lisszaboni sűrítést azt tette aktuálissá, hogy amint beszámoltunk róla, a TAP portugál légitártsaság bejelentette, útvonlahálózata racionalizálásáa részeként többek közt budapesti járatát is megszünteti áprilistól.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Autóbuszközlekedés

A Volánbusznál is életbe lép az új menetrend

iho/közút   ·   2023.12.06. 17:00

A közlekedési társaság számos menetrendi módosítást, korrekciót vezet be országszerte december 10-étől, elsősorban a munkába és iskolába járás lehetőségeinek, a hétvégi időszak utazási igényeinek javítása, valamint a vasúti és autóbuszos kiszolgálás megfelelő összehangolásának érdekében.