Air Race: mégsem lesz budapesti futam?

iho   ·   2019.02.05. 16:57
cim
A budapesti lakosság észrevételeinek és érdekeinek figyelembevételével Tarlós István főpolgármester – Láng Zsolt bizottsági elnökkel egyetértésben – tájékoztatta a Red Bull Air Race szervezőit, hogy a rendezvény körülményeinek elégtelensége miatt a Főváros nem tudja az engedélyeket kiadni az ez év júliusra tervezett eseményre - olvasható a Budapest portálon megjelent rövid közleményben.

A főpolgármester alternatívaként javasolta a szervezőknek megvizsgálni a Duna-kanyar vagy valamelyik nagyobb magyarországi tó környékét.

A bejelentés azért is meglepő, mert a budapesti verseny, mint korábban beszámoltunk róla, már szerepel a Red Bull Air Race hivatalos 2019-es listáján, egyébként jelenleg is ott van a naptárban Kazany és a japán Csiba között, vagyis nem is olyan helyszínként, mint amely még bizonytalan lenne.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek