x

Blog Utasellátó Röviden

Kerti játszótér – a legnagyobb nyári sláger

iho   ·   2020.07.10. 15:56

Végre beköszöntött az igazi nyár, amikor egész nap kint lehet lenni a levegőn. Persze nem a tűző napon, de nem kerget be éppúgy egy hideg nap vagy egy felhőszakadás. Ha a te gyermeked is vágyik egy saját játszótérre, akkor ne habozz, készítsd el számára a legjobbat!

Blog Utasellátó Röviden

Polikarbonát beltérbe? Igenis lehet szép!

iho   ·   2020.07.10. 15:46

A polikarbonát lemezek hatalmas teret hódítottak maguknak az elmúlt években. Szép számmal készült belőlük előtető, medencefedél és még tolóajtó is. Ezzel párhuzamosan viszont beltérben szinte el is felejtettük az alkalmazásukat. Pedig ez a sokoldalú anyag akár a fürdőszobában vagy a nappaliban is megállja a helyét.

Blog Utasellátó Röviden

A búvárszivattyú hűtése és néhány hasznos tanács

iho   ·   2020.07.10. 15:41

A boltok kínálatában többféle típusú szivattyú is megtalálható, ami azért fontos, mert nem olyan szivattyúra van szükség a szennyvíz szivattyúzásához, mint mondjuk egy fúrt kúthoz, ugyanis az előbbihez a lebegő szennyeződéseket is továbbító merülőszivattyúra, az utóbbihoz pedig búvárszivattyúra van szükség.

Blog Utasellátó Röviden

Ami egészséges, az lehet kényelmes és trendi?

iho   ·   2020.06.09. 09:26

Az emberek többségében az az elképzelés él, hogy amelyik lábbeli egészséges, azon látszik, hogy milyen célból készült, és a legkevésbé a divatos jelző illik rá. Éppen ezért a Birkenstock papucsok hivatottak arra, hogy bebizonyítsák ennek az állításnak az elavultságát.

Blog Utasellátó Röviden

Modernizáció és fenntartható fejlődés a műanyaggyártásban

iho   ·   2020.06.09. 09:19

Az új technológiák alkalmazása a műanyaggyártásban is egyre jobban előtérbe kerül. Az ipari robotok alkalmazása lehetővé teheti például, hogy a termelés a nap 24 órájában folyamatosan és állandó minőség biztosítása mellett történjen. Egy robot a nehéz terepen is megállja a helyét. Minden műanyaggyártó cég törekszik az egyre szélesebb körű automatizálásra.

Blog Utasellátó Röviden

Tippek, ha a gyerek nem fogad szót

iho   ·   2020.06.06. 11:15

Sok családban probléma, hogy a gyerek nem fogad szót. Hiába kérjük, utasítjuk, könyörgünk, a gyereknek esze ágába sincs ránk hallgatni. A következő cikkünkben néhány olyan jó tanácsot gyűjtöttünk össze, amellyel sokkal könnyebben elérhetjük, hogy a gyerek engedelmeskedjen.

Blog Utasellátó Röviden

Ennyit érnek a hírességek babafotói

iho   ·   2020.06.06. 11:11

A hírességek, legyenek azok zenészek vagy színészek, elképesztő érdeklődést képesek generálni a közösségimédia-felületeken és az újságok címlapjain is. Ez pedig csak fokozódik, ha házasodnak, válnak vagy éppen gyermeket vállalnak.

Blog Utasellátó Röviden

Legyen menő focis hálószobád!

iho   ·   2020.06.06. 11:06

A hálószoba a legintimebb része a lakásnak. Amennyiben szeretnéd még meghittebbé tenni a hangulatot, feldobhatod gyertyákkal, rózsaszirmokkal, különleges illatokkal, esetleg ínyenc ételekkel, hogy kedvesedet levedd a lábáról. Azonban nincs mit tenni, ha egy footballrajongóval élsz együtt, számára a kedvenc csapata logójával ellátott ágyneműhuzat, takaró vagy párna lehet a legmegfelelőbb meglepetés.

Blog Utasellátó

Velünk most mindent megtudhat a zöldkagyló hatásairól!

iho   ·   2020.06.06. 11:02

A hatások ismertetése előtt felmerülhet, hogy miért is érdekes a zöldkagyló? Egyáltalán mi is ez? Ez a kagylófajta Új-Zélandon őshonos, ahol az odaérkező kutatók azt jegyezték fel, hogy a maori törzs földje elvesztésével folyamatos vándorlásra kényszerült, azonban a hideg és a jelentős fizikai igénybevétel ellenére nem mutatták sem ízületi gyulladás, sem reuma, sem pedig a hátfájás jeleit a törzs tagjainál. Étrendjük alapját a tenger gyümölcsei, különösen a zöldkagyló képezte.