Pilóták a gáton: Dunakeszi repülői is védenék a várost

iho   ·   2013.06.04. 17:20

A sportrepülők és a városvezetés közt a repülőtér használata kapcsán tartó igencsak kemény vita ellenére a Duna árvize miatt veszélybe került település védelmében szívesen részt vesznek a repülőklub tagjai is – adja hírül a dunakeszi Hírhatár.

A polgármesterhez írott levelében az Opitz Klub vezetője, Vámosi Miklós azt írja: a sportrepülőket arra nevelik, hogy vállaljanak felelősséget közösségükért.

Ahogyan a pilótáink szabadidejükből áldozva ingyen dolgoznak a repülőtér fenntartásáért és a város vagyonának megőrzéséért, úgy most ugyanígy állunk ki a gátakra, hogy Dunakeszi érdekében, a város védekezésében kétkezi munkánkkal dolgozhassunk... Hisszük, hogy egy ilyen nehéz helyzetben félre tudjuk tenni a korábbi nézeteltéréseinket, és közösen tudunk dolgozni Dunakeszi érdekében, a város polgárainak és értékeinek védelmében” – írják levelükben a dunakeszi sportrepülők.

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Magyar tulajdonba került a Dunakeszi Járműjavító Kft.

iho/vasút   ·   2022.06.29. 15:00

A Magyar Vagon Befektetési Vagyonkezelő Zrt. megszerezte a TMH International AG tulajdonrészét a Dunakeszi Járműjavító Kft.-t birtokló TMH Hungary Invest Zrt.-ben, ezzel a nemzetgazdaság szempontjából stratégiai jelentőségű vállalat teljes egészében magyar tulajdonba került.