Áprilisi Vásárhely

Bohus Dávid   ·   2019.04.26. 12:00
tramtrainkicsi

Egy héttel ezelőtt tudósítottunk a Szeged és Hódmezővásárhely közötti szakasz rókusi kijáratáról, most tovább haladtunk a 135-ös vasútvonal mentén, hogy megérkezzünk a villamosvasút másik városába, áttekintsünk a készülő városi szakaszokat. A kiágazás a Hódmezővásárhelyi Népkert állomáson elkészült, a vasútállomás melletti megállók előkészítés alatt állnak. A villamospálya az Ady Endre út közepén folytatódik, a Hősök tere körforgalmán átvezették, a Tóalj utcában elkészült a pálya nyomvonalának kiépítése. A Kossuth térre vezető utcára felvonultak a munkagépek, az Andrássy úton viszont még nem kezdődtek meg a munkálatok. Építési munkák folynak a Kálvin téren, ahová a körforgalmon keresztül befutott a Bajcsy-Zsilinszky utcán kiépített szakasz. A vasútállomás előtti leendő végállomás kiépítése 2019 áprilisában még nem kezdődött meg látványosan.

Helyszíni fotóriportunkat galériánkban láthatják. A megállók tervezett megjelenéséről, illetve a vásárhelyi nyomvonal térképvázlatairól itt találhatnak összeállítást.

Kijárat Vásárhelynél, a képre kattintva galéria nyílik a szerző képeiből

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.