4-6-os: Corvin-negyedig közlekednek a Széll Kálmán térről

iho/vasút   ·   2020.07.14. 13:30
4-6-os_felujitas_2020_0

Dél-Buda és a belváros között az M4-es metró továbbra is alternatív utazási lehetőséget kínál. A gépjárművel közlekedőknek a Petőfi híd, budai hídfő térségében, valamint a Corvin-negyed és a Baross utca között kell közúti korlátozásokra számítani.

(fotó, térkép: BKK)

A Corvin-negyedtől villamospótló busz közlekedik tovább Újbuda-központ felé 4-es, a Móricz Zsigmond körtér felé 6-os jelzéssel. A pótlóbuszra a Boráros téren és a Mester utcánál, illetve a Móricz Zsigmond körtér irányú 6-os autóbuszra a Budafoki út / Karinthy Frigyes útnál a villamosmegállóban, a többi megállóhelyen az ezekkel párhuzamos buszmegállókban lehet felszállni. Dél-Buda és a belváros között az M4-es metró gyors, alternatív utazási lehetőséget kínál.

A 4-es és a 6-os villamosvonallal párhuzamosan húzódó Irinyi József utcában a Goldmann György tér és a Karinthy Frigyes út között a belső sávok augusztus 5-éig továbbra is le lesznek zárva. Ugyancsak nem változik az ideiglenes forgalmi rend a Fehérvári úton a Baranyi utcai / Ulászló utcai csomópontnál. Továbbra is tilos lesz parkolni a Nagykörúton a Corvin-negyed és a Csepreghy utca között, mert itt várakoznak, illetve fordulnak meg a villamospótló autóbuszok.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek