A derékba tört felüljáró

iho   ·   2014.03.06. 07:45
00kicsi

Napról napra fogy a felüljáró, egyben, robbantva a vasúti forgalom fenntartása miatt nem lehet bontani. Az átjárót február 21-én éjfélkor zárták le a forgalom elől, a környék jelzőlámpáit áthangolták. A felüljáró helyett két másik
útvonalat (Madách utca–Kolozsvári utca–Sziklai utca–Szarvasi út; Madách utca–Kolozsvári utca–Franklin utca–Szerdahelyi út) lehet használni.

Az Orosházi úti felüljáró helyén új, 120 méter hosszú, 30 méter magas pilonú híd épül, külön gyalogos- és kerékpársávval, a lakóépületek teljes hosszában zajvédő fallal.

A megroppantott derekú felüljáró<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(Máté Szilveszter felvételei)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Ellátási lánc Nagyvasút Szállítmányozás

Elindult a Rail Cargo Group Bécs és Kijev közötti TransFER-szolgáltatása

iho/vasút   ·   2023.10.03. 18:30

Az első tesztvonat leközlekedtetése alapkőletételként is értelmezhető a Bécs és Kijev közötti rendszeres összeköttetés kialakításában. Az útvonalon először sikerült daruzhatóvá tenni a nem daruzható félpótkocsikat, hogy alkalmasak legyenek vasúti szállításra. E fontos mérföldkő alapját az r2L-technológia jelenti.