A digitális logisztikáé a jövő

iho   ·   2017.02.01. 16:12
00nagy

Üveges Zoltán, a DHL üzletfejlesztési vezetője a kiscsomag-szállításban egyre sikeresebb drónok térhódítását emelte ki előadásában. A cég kétfajta technológiát: egy kisebb hatótávolságú kvadrokopterest és egy nagyobb távolságra is alkalmas, a merevszárnyú technológián alapuló, úgynevezett parcelkoptert alkalmaz, ez utóbbival földrajzilag elszigetelt területekre is el lehet juttatni fontos küldeményeket. A dróntechnológiát már a raktári leltározásban is használják.

Michael Gruböck, a Palfinger értékesítési vezetője olyan targoncamegoldásokat mutatott be, amelyek segítségével kiszolgálhatók az infrastruktúra nélküli ügyfelek, a targoncák távirányíthatók, szélsőséges időjárási körülmények között, nehéz terepen is használhatóak. Dr. Csorba Kázmér, a Kuhn Rakodógép ügyvezetője ehhez csatlakozva a Mitsubishi teljesen automata, holtidő nélküli üzemidejű targoncáiról számolt be.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek