A Knorr-Bremse ismét az Év munkáltatója

iho.hu   ·   2019.02.18. 16:00
knorr-ev-munkaltatoja-400

Egymás után hatodik alkalommal ítélte oda a németországi Knorr-Bremsének a mérnökök legjobb munkáltatója díjat az amszterdami székhelyű Top Employers Institute (Legjobb Munkáltatók Intézet). Az intézet idén 118 ország ezerötszáz munkáltatóját díjazta. A résztvevőket tíz szempont alapján bírálják, így górcső alá vették a cégek tehetséggondozási stratégiáját, oktatás és fejlesztési programját, a vezetőség fejlődését, munkáltatói juttatásait, vállalati kultúráját.

Mérnökgyakornok a Knorr-Bremse müncheni üzemében (fotó: Knorr-Bremse/Jann Averwerser)

Az Év munkáltatója díjat a Knorr-Bremse többek között a kiváló HR-vezetőségével, munkaerő stratégiájával, valamint az alkalmazottak munkahelyi és munkahelyen kívüli fejlődésének középpontba állításával érdemelte ki. A díjat csak azok a munkáltatók érdemelhetik ki, akik a humánerőforrás-menedzsment terén kitűnnek a többiek közül és folyamatosan törekszenek alkalmazottjaik munkahelyi és otthoni képzésére.

Klaus Deller, a Knorr-Bremse igazgatótanácsának elnöke szerint a fékberendezések, egyéb vasúti rendszerek és alrendszerek fejlesztésében a gyártó akkor tud igazán előremutató, minőségi termékeket létrehozni, ha mérnökeik jól érzik magukat a munkahelyükön, ezért célzott programokkal fejlesztik tudásukat és igyekeznek vonzó munkakörnyezetet teremteni számukra. A világszerte több mint száz üzemben termelő vállalatnál a munkavállalók megtalálják elképzeléseiket, színes és segítőkész csapatokban dolgozhatnak.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek