Akarták, sikerült is: Párizsban járt a Modulo

iho/zöldút   ·   2016.03.05. 18:45
modparis0

„Az első és egyetlen elektromos busz, amely saját lábán teljesítette a Budapest–Párizs útvonalat. A MODULO busszal ez lehetséges! Igazi csapatmunka volt! Köszönet és gratuláció mindenkinek, aki részt vett a tervezésben, gyártásban, és bármiféle támogatásban, hogy a MODULO idáig juthasson. Ezzel megnyílt a világ a busz előtt” – düllesztette keblét Facebook-oldalán a cég, joggal.

Nézze meg az utat visszafelé! A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Modulo Facebook-oldala)

Nyilván eztán sem várjuk el, hogy menetrend szerint járjanak az Evopro villanybuszai a magyar és a francia főváros között – most sem ez volt a cél. Hanem sokkal inkább az, a termék, amelyet a Siemens készítette motor hajt, újfent bebizonyította, már sokkal több, mint megmosolyogni való kísérlet: ismert az is, Budapesten húsz járművük áll forgalomba, a töltőoszlopok beszerzésével együtt négymilliárd forintba kerülő projekt keretében.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek