Autóval ütközött egy vonat Dévaványánál

iho/vasút   ·   2018.01.30. 15:07

Kedden délután negyed háromkor Dévaványán, a Gyomai utcai, jól működő fénysorompóval ellátott vasúti átjáróban személygépkocsival ütközött a Vésztőről Gyomára tartó, a 127 412-es és 127 401-es Bz-motorkocsikból álló 37524-es személyvonat. A vonaton tízen utaztak, személyi sérülés nem történt. A mentők megállapítása alapján az autó három utasa sem szenvedett sérülést. A szeghalmi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A helyszínelés ideje alatt Körösladány és Dévaványa állomások között állomás között szünetel a vonatközlekedés. A Katasztrófavédelem információi szerint a vonat a hatósági beavatkozást követően folytatni tudja útját.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Kisvasút

Valentin Expressz a Gyermekvasúton

iho.hu   ·   2023.02.01. 03:00

Más kisvasutakon már többéves hagyomány, hogy a szerelmesek napján különleges vonatok is járnak, de a Gyermekvasúton csak idén indulnak először különvonatok február 14-én.