Budapest és Győr között RegioJet pótlóbuszok járnak a RegioJet vonatok helyett

iho/vasút   ·   2023.10.27. 08:50
00_regiojet_potlas

A Budapest–Bécs–Prága, illetve a Prága–Bécs–Budapest útirányon át közlekedő RegioJet eurocity vonatok helyett Budapest-Kelenföld és Győr állomások között RegioJet vonatpótló autóbuszok közlekednek. A vonatpótló autóbuszok Budapest-Déli pályaudvart nem érintik.

Budapest–Bécs–Prága járatok

A RegioJet vonatpótló autóbuszok a menetjegyen feltüntetett időpontban, tehát a vonatok eredeti menetrendjéhez képest 1 órával korábban indulnak Budapest-Kelenföld állomás mellől, az Etele téri BKK buszmegállóból. A jegyeken a buszok indulási idejét tüntetik fel. Győr állomáson a vonatpótló autóbuszok az állomásépület előtt állnak meg, ahol a vonatra át kell szállni. A vonatok Győrből az eredeti menetrendjük szerint közlekednek tovább, de minden esetben megvárják az utolsó vonatpótló autóbuszról történő átszállást.

Prága–Bécs–Budapest járatok

A vonatok Győrig eredeti menetrendjük szerint közlekednek. Győrben vonatpótló autóbuszra kell átszállni. A RegioJet autóbuszok az állomásépület elől indulnak, az átszállás megkönnyítése érdekében a vonatok Győr állomás 1. vágányára fognak érkezni. A vonatpótló autóbuszjáratok Budapest-Kelenföldre a vonatok menetrendjéhez képest várhatóan 30 perccel később fognak megérkezni.

Aktuális információkért a www.regiojet.com vagy a www.continentaltrain.com oldalakon találhatók. A RegioJet vonatok magyarországi üzemeltetőjének, a Continental Railway Solution Kft-nek az ügyeleti telefonszáma: +36 70 627 2516. Az ügyeleti telefonszám a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel október 31-éig között minden nap 6:00 órától 22:00 óráig, ezt követően a vágányzár végéig hétvégén 6:30-tól 16:00 óráig hívható.

Nyitóképünk illusztráció, Vörös Attila fotója még a teljes kizárás előtt készült Szárnál. November 17-éig itt biztosan nem közlekednek vonatok.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek