Buszok pótolják a H6-os HÉV-et a következő hetek során

iho/vasút   ·   2017.07.20. 10:28

A H6-os HÉV helyett 2017. július 24-e, hétfőtől augusztus 16-a, szerdáig a Közvágóhíd H és a Soroksár, Hősök tere H között H6-os jelzéssel pótlóbusz jár. A szerelvények rövidített útvonalon, Soroksár, Hősök terétől Ráckeve állomásig, Tököl állomásig, illetve Dunaharaszti külső állomásig közlekednek. Valamennyi pótlóbuszon szállítható kerékpár.

A H6-os HÉV-pótló autóbusz július 24-e, hétfőtől augusztus 16-a, szerdáig Soroksár, Hősök tere H felé a Közvágóhíd H–Kvassay Jenő út–Gubacsi út–Kén utca–Soroksári út–Helsinki út–Grassalkovich út–Rézöntő utca–Templom utca–Hősök tere–Soroksár, Hősök tere H útvonalon jár és az alábbi megállókban áll meg:

 • Közvágóhíd H (felszállóhely): a Kvassay Jenő úton a második behajtó után;
 • Kén utca H: a 23-as és a 923-as autóbusz megállóhelyén;
 • Pesterzsébet felső H: a 23-as, a 66-os, a 66B és a 923-as autóbusz megállóhelyén;
 • Torontál utca H: a 66-os, a 66B, a 66E és a 166-os autóbusz megállóhelyén,
 • Soroksár felső H: a 166-os autóbusz megállóhelye előtt 5 méterre levő kandelábernél;
 • Soroksár, Hősök tere H: a Hősök tere 11. szám előtt.

Karbantartási munkálatok miatt július 24-től augusztus 16-ig buszra kell szállni a H6-os HÉV helyett a Közvágóhíd és Soroksár, Hősök tere között (forrás: BKK)

A H6-os HÉV-pótló autóbusz július 24-étől augusztus 16-áig a Közvágóhíd H felé a Soroksár, Hősök tere H–Grassalkovich út–Helsinki út–Soroksári út–Kvassay Jenő út–Közvágóhíd H útvonalon jár és az alábbi megállókban áll meg:

 • Soroksár, Hősök tere H: a Hősök tere 11. szám előtt;
 • Soroksár felső H: a 66-os, a 66B, a 66E és a 166-os autóbusz megállóhelyén;
 • Torontál utca H: a 66-os, a 66B, a 66E és a 166-os autóbusz megállóhelyén;
 • Pesterzsébet felső H: a 23-as és a 66-os, a 66B és a 923-as autóbusz megállóhelyén;
 • Kén utca H: a 23-as és a 923-as autóbusz megállóhelyén;
 • Közvágóhíd H (leszállóhely): a Kvassay Jenő úton a második behajtó előtt.

A  HÉV-ről  a pótlóbuszokra vagy viszont történő átszállásnál az egyszeri utazásra szolgáló jegyek – a vonal- és gyűjtőjegyek, valamint egyszeres átszállójegy – használata esetén nem kell új jegyet kezelni, hanem a már kezelt jeggyel lehet tovább utazni. A kezelt vonal- és gyűjtőjegyeket átszállás után a jegy számkocka nélküli végén ismét kezelni kell (a nyomdai kivitelű, tömbbe fűzött gyűjtőjegyeket ehhez természetesen ki kell tépni a tömbből). A mindkét végén számkockával ellátott, egy darabból álló átszállójegyet ilyen esetben nem kell újra kezelni, mivel a másik végén is olyan számkockával rendelkezik, amelyet korábbi átszálláskor már kezeltek, vagy későbbi átszálláskor kezelni fognak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.