Csicsmann Péter az MLBKT új alelnöke

iho/közút   ·   2015.04.14. 10:26

Csicsmann Péter egy éve tagja a társaság elnökségének, a szakember több munkacsoportban vállalt aktív szerepet, kezdeményezésére jött létre az MLBKT EKÁER munkacsoportja. A tagi szolgáltatásokért felelős alelnöki tisztséget korábban Somogyi Attila, az SSI Schäfer Systems Kft. ügyvezető igazgatója töltötte be, aki munkahelyi elfoglaltságai miatt adta át az alelnöki pozíciót. Somogyi Attila a továbbiakban az MLBKT elnökségi tagjaként dolgozik a társaságért.

Az MLBKT alelnökei:

  • Gelei Andrea (egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem) az oktatásért és pályázatokért felelős alelnök,
  • Karmazin György (tulajdonos-ügyvezető igazgató, BI-KA Kft.) a regionalitásért és rendezvényekért felelős alelnök,
  • Csicsmann Péter (senior manager, J&J Center Kft.) a tagság- és tagi szolgáltatások fejlesztéséért felelős alelnök.

Az alelnökök munkáját Báthory Zsuzsanna társelnök koordinálja.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Márpedig a karaván halad

iho.hu   ·   2024.07.14. 08:00

Kimagasló mértékben és minőségben bővül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A múzeum legújabb műtárgyai közé tartozik egy ritka Warszawa vágánygépkocsi, egy Pink Floyd különkiadású Volkswagen Golf III-as, egy Ikarus 405-ös és egy Ikarus 260 CNG-autóbusz.