Csütörtöktől hétfőig elterelik a 75-ös és a 79-es trolibuszt

MTI/iho   ·   2015.06.03. 07:29

A programok miatt lezárják a városligeti Olof Palme sétányt a Hősök tere és a Dvorák sétány között – olvasható a BKK közleményében. A lezárás ideje alatt a 75-ös trolibusz a Jászai Mari tér felé az Ajtósi Dürer sorig a menetrend szerinti útvonalon jár, majd a Hermina út, az Állatkerti körút, a Gundel Károly út és a Dózsa György út érintésével halad tovább, nem érinti a Zichy Géza utca, az Ötvenhatosok tere, a Dvorák sétány, az Olof Palme sétány és a Hősök tere megállót.

A 79-es trolibusz a Kárpát utca felé az Ajtósi Dürer sorig szintén az eredeti vonalán jár majd, onnan a Hermina út, az Állatkerti körút, a Gundel Károly út és a Dózsa György út érintésével megy tovább. Nem érinti az Ötvenhatosok tere, a Dvorák sétány, az Olof Palme sétány és a Hősök tere megállót.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek