Felborult egy csirkéket szállító kamion Válnál

MTI   ·   2012.01.23. 08:14

Felborult egy csirkéket szállító kamion hétfőre virradóra a 8111-es úton Vál és Tabajd között; személyi sérülés nem történt, a forgalom fél pályán halad – közölte a rendőrség.

Az éjjel fél háromkor történt balesetben a rakomány egy része elpusztult. Az életben maradt állatokat egy másik teherautóra rakják és azzal szállítják tovább – mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint az útpálya feltakarításával, az elpusztult csirkék elszállításával már végeztek, az átrakodás befejezéséig az érintett útszakaszon fél pályán haladhatnak a gépkocsik.

Tavaly is történt egy hasonló baleset ezen az útszakaszon, akkor 1500 csirke pusztult el. Arról, hogy a mostani balesetben mennyi, egyelőre nincs információ.

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Szállítmányozás Nagyvasút

Lengyel kamionokkal szállítják el az Eperjeske-Rendezőn rekedt orosz tehervagonokat

iho/vasút   ·   2024.04.08. 12:35

Az Ukrajna elleni támadás megindulásakor az Oroszországi Vasutak többezer vasúti teherkocsija rekedt külföldön, Magyarországon, a záhonyi átrakókörzetben körülbelül nyolcszáz. Tavaly nyári nagy elszállítási hullámuk után újra konvojban közlekednek a szétszerelt vagonokkal megrakott trélerek.