Felszíni közlekedés: megint egyeztetnek

iho   ·   2016.03.02. 17:10

A Budai fonódó átadása csak tovább bonyolította a ráhordó járatok sorsát, de a Rákóczi út buszainak közlekedését is – újra – komolyan érintheti a BKK újabb társadalmi egyeztetése.

Az előző észrevételekre reagálva újra a 7-es és a 33-as buszcsaládról kéri ki az utasok véleményét a BKK. A cél, hogy a párhuzamos járatok helyett a ráhordási kapcsolatok javuljanak, ezért további átszervezésre van szükség. Újaplotáról illetve Zuglóból a Rákóczi út térségébe érkező járatok lényegében nem fognak változni, Buda felé azonban komolyabb átszervezések várhatók. Kedvezőbbé válik a tervek szerint Kelenvölgy, Budafok-Felsőváros és Budatétény metrókapcsolata, a Rózsakert utcai lakótelepről pedig bővül a gyorsjárati kínálat.

A társadalmi egyeztetést a http://www.bkk.hu/te/m4-felszin/ linken érhetjük el.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Városi vasút

Idén is jár a budapesti Fényvillamos

iho/vasút   ·   2020.11.27. 11:10

Az ünnepi dekorációba bújtatott, fényárban úszó nosztalgiajármű idei első útját a korábbi években megszokott módon a 2-es villamos vonalán tette meg, különleges hangulatot varázsolva a Duna-partra.

Vasút Nagyvasút

Van benne ráció

iho/vasút   ·   2020.11.27. 09:00

Hatékonyabbá és fenntarthatóbbá válik a menetrendváltástól a MÁV-Start járműgazdálkodása a 418 sorozatú dízelmozdonyok, illetve a dízel motorvonatok átcsoportosításával.