Fotózd le nekünk! - Európa vasútja

Berky Dénes   ·   2012.12.03. 19:00
kiskep_kulfold400

Ez alkalommal a szokásosnál is több gyönyörű felvétel érkezett, így ne lepődjön meg az a beküldő, akinek csak egy-két képe került be, pedig 10-et küldött, nem a minőség volt a gond! Örömmel válogattam ezen a héten a képek között, sok érdekességet is találtam, általában ezek ütötték ki a "jó, de semmi különös" felvételeket. Köszönjük a képeket ezen a héten is kedves olvasóinknak és kellemes képnézegetést kívánunk!

Gálicz Zoltán felvételén egy ETR 600 sorozatú nagysebességű motorvonat jár ki a velencei Santa Lucia pályaudvarról, ahová egy évvel ezelőtt még Budapestről is ment közvetlen vonat<br>A képre kattintva galéria nyílik az olvasók felvételeiből

A jövő hét témája: A metrók világa, a világ metrói. A pekingitől az új Alstom metrónkon át, a New York-i subway-ig jöhet bármi, amit metrónak hívunk. A villamosok nagyjából mindenhol ugyanolyanok, a buszokon nem lehet sokat variálni, viszont a metrók mindenhol mások, mindenhol vannak érdekes megoldások. Várjuk tehát képeiket a világ metróiról 2012. december kilencedikéig, vasárnap este hatig. Az email cím a szokásos: berky.denes@indohaz.hu, a tárgy mezőbe ezt írják: Fotózd le nekünk!

Kapcsolódó hírek