Furgont fogott a villamos

iho   ·   2018.01.26. 14:20
00kicsi

Szerencsés kimenetelű baleset történt a külső Bartók Béla úton: egy, a mellékutcából figyelmetlenül kihajtó furgon ütközött össze a 49-es villamossal. A gyorsan kiérkező mentőknek szerencsére nem volt dolguk, és a tűzoltók is csak hivatalból, különösebb műszaki mentési feladat nélkül voltak kint. A közúti forgalmat nem zavarta a baleset, a 19-es, 49-es villamosok helyett mintegy fél órán át közlekedtek pótlóbuszok a Móricz Zsigmond körtér és a Kelenföldi pályaudvar között.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Földrengés helyett útkeresés a vasúti árufuvarozásban

T. Hámori Ferenc   ·   2024.02.19. 15:00

Két éve még „földrengést” vártak a vasúti áruszállításban érdekelt társaságok a vontatási energia árának drasztikus emelkedése miatt. Bár az áramár csökkent, a kargócégeket továbbra is foglalkoztatja a fuvardíj-kalkuláció tervezhetőségének kérdése, de még ennél is jobban az, hogy a honi vasút infrastruktúrájának állapota erősen kifogásolható, a lassújelek, a tengelyterhelés-korlátozások pedig nem előnyükre befolyásolják a társaságok működési eredményeit.