Gazdátlan biciklik lepik el a köztereket

iho/zöldút   ·   2012.10.03. 16:04

Még a fákon is bicikli terem – írja a blog szerzője. A vasútállomásnál komoly parkolási gondokkal kell szembenézniük a kerékpárosoknak. Vannak, akik már a fák törzséhez, táblákhoz rögzítik a kétkerekűt, mivel némely bicikli már réges-rég foglalja a helyet a tárolóban anélkül, hogy bárki hozzáért volna az elmúlt hetekben.

„A látvány lenyűgöző. Így végigtekintve őket érdekes dolgokat látni. Vannak kerék nélkül parkolók, van, amelyiknek nyerge nincs, és láttam már pedál nélkülit is. A legjobban a legutóbbi eset fogott meg. A hirdetőtábla egyik lábához kötötte valaki bicaját, időközben e táblát el akarták vinni, talán egy felújításra, és kiásták a lábait, de nem tudták elvinni a köteléke miatt. Ezért a táblát és az őrzésére bízott kétkerekűt bedobták a bokorba. Így várta gazdáját jó pár napig” – olvasható a blogon.

A fotókért és a teljes írásért kattintson ide!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.