Gázolás miatt vonatpótlás volt Devecser és Boba között

MTI/iho   ·   2015.12.22. 08:39

Nem sokkal kilenc óra előtt befejeződött a reggeli vasúti baleset helyszínelése Devecser és Boba állomás között, és megindulhatott a vonatforgalom - közölte a Mávinform kedd reggel. A menetrendszerű közlekedés a késő délutáni órákra áll helyre a Székesfehérvár-Veszprém-Celldömölk szakaszon.

Korábban írtuk:

Gázolás miatt vonatpótló autóbuszok közlekednek a Székesfehérvár-Veszprém-Celldömölk szakaszon, Devecser és Boba állomások között - közölte a Mávinform kedd reggel az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a vonat egy férfit gázolt el Kerta és Tüskevár között kora reggel. A helyszínelés idejére a két állomás között a vágányt lezárták, ezért vonatpótló buszok szállítják az utasokat Devecser és Boba állomások között. Az átszállások miatt harminc-ötven perccel hosszabb menetidőre kell számolniuk az arra utazóknak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Van benne ráció

iho/vasút   ·   2020.11.28. 15:35

Hatékonyabbá és fenntarthatóbbá válik a menetrendváltástól a MÁV-Start járműgazdálkodása a 418 sorozatú dízelmozdonyok, illetve a dízel motorvonatok átcsoportosításával.