Halálos baleset: teljes útzár Káva és Bénye között

MTI   ·   2012.04.10. 17:34

Egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsérült, amikor két személyautó frontálisan ütközött a Pest megyei Káva települést Bényével összekötő úton kedd délután.

A rendőrség tájékoztatás szerint a két jármű – eddig ismeretlen okból – egy kanyarban ütközött össze. Az egyik autó vezetője, egy 48 éves pándi férfi a helyszínen meghalt, a másik sofőr súlyos sérüléseket szenvedett; rajtuk kívül más nem utazott az autókban.

A helyszínelést, teljes útzár mellett, a Monori Rendőrkapitányság végzi. Szabó János, a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese azt közölte, hogy a két sofőrt a műszaki mentésben részt vevő monori tűzoltók vágták ki a roncsokból.

Kapcsolódó hírek

Közút Autóbuszközlekedés

Advent második vasárnapján kezd kétnapos sztrájkba a Volánbusznál a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet

iho/közút   ·   2023.12.08. 09:00

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – arra hivatkozva, hogy 2024-re még nem született bérfejlesztési ajánlat – advent december 10-ére és az azt követő hétfőre, december 11-ére munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál. A vállalatnál működő közel húsz érdekképviseletből eddig egyik sem jelezte csatlakozási szándékát a munkabeszüntetéshez.