Hamarosan elkészül a székesfehérvári nyugati elkerülő harmadik szakasza

iho/közút   ·   2016.05.07. 08:45
400px_fehervarelkerulo

A közel hét kilométer hosszú, kétszer két sávos gyorsforgalmi úton két különszintű csomópont, egy körfogalom és nyolc híd fogja segíteni a közlekedés dinamikáját. Az elsőrendű úton száztíz kilométeres óránkénti sebességgel lehet majd haladni.

Az építkezések végső fázisában a székesfehérvári nyugati elkerülő út harmadik szakasza. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: NIF Zrt. Facebook-oldala)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Márpedig a karaván halad

iho.hu   ·   2024.07.14. 08:00

Kimagasló mértékben és minőségben bővül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A múzeum legújabb műtárgyai közé tartozik egy ritka Warszawa vágánygépkocsi, egy Pink Floyd különkiadású Volkswagen Golf III-as, egy Ikarus 405-ös és egy Ikarus 260 CNG-autóbusz.