Három jármű ütközött Lajosmizse közelében

MTI   ·   2012.07.18. 12:00

Ketten megsérültek, egy nő súlyosan, abban a balesetben, amely a reggel történt az E 75-ös úton, Lajosmizse közelében – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán.

Mihályné Bornemisza Eleonóra elmondta, az elsődleges információk alapján egy gázpalackot szállító kisteherautó két személygépkocsival ütközött a régi 5-ös út 73-as kilométerszelvénye közelében.

A teherautó 40 éves lajosmizsei sofőrje Lajosmizse irányából Kecskemét felé tartva az autópálya felüljárója előtt egy kilométerrel észlelte, hogy egy szembejövő személygépkocsi áttér az ő sávjába, ezért megpróbált lehúzódni az útról.
Járművét azonban megdobta az útpadka és így ütközött az érkező és az azt követő személyautóval. Utóbbiak a karambol következtében árokba hajtottak, vezetőik – két nő – megsérültek, egyikük súlyosan.

A teherautó szállítmányában nem esett kár, egy gázpalack azonban ugyancsak az árokban kötött ki – fogalmazott az alezredes jelezve, hogy a helyszínelés idejére fenntartott teljes útzárat időközben feloldotta a rendőrség.

Kapcsolódó hírek