Hétfőn indul a Bubi!

iho   ·   2014.09.05. 17:33

Bérletet a BKK ügyfélközpontjaiban lehet venni. A BKK azt javasolja, hogy bérlet váltásához – a várakozás elkerülése érdekében – a molbubi.bkk.hu webcímen előzetesen regisztráljanak, amelyet már most megtehetnek. A 900 millió forint uniós támogatással megvalósuló 76 gyűjtőállomásból, 1100 almazöld, egységes kinézetű, strapabíró kerékpárból álló rendszert hétfő reggel adják át a budapestieknek.

Az év végéig (2014. december 31-éig) használható, kedvezményes 3000 forintos MOL Bubi Start bérletet válthatnak azok, akik ismerkedni szeretnének Budapest új közbringa-rendszerével. A MOL Bubi Start bérlet 3000 forintba kerül, ebből 1500 forint felhasználható a félórás ingyenes használaton túl fizetendő díjakra, és 2014. december 31-éig érvényes.

Indulási kedvezményként a beindulást követő első időszakban (visszavonásig) az éves bérletet 18 ezer 900 forint helyett 12 ezer forintért (5000 forint felhasználható kerettel), a féléves bérletet pedig 12 ezer 500 forint helyett 8000 forintért (3000 forint felhasználható kerettel) vásárolhatják meg azok, akik hosszabb ideig és/vagy rendszeresen szeretnék használni a MOL Bubit. Állandó kedvezményként az éves közösségi közlekedési BKK-bérlettel rendelkezők ötven százalékos kedvezményt kapnak az éves MOL Bubi bérlet árából. Szintén állandó kedvezmény, hogy a vásárlás napján érvényes tömegközlekedési szemeszterbérlettel rendelkező köz- és felsőoktatásban tanulók a féléves MOL Bubi bérletet húsz százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg. Az indulási kedvezmények időszakában az ötven, illetve húsz százalék kedvezmény a csökkentett éves, illetve féléves bérletárból adják.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Autóbuszközlekedés

A Volánbusznál is életbe lép az új menetrend

iho/közút   ·   2023.12.06. 17:00

A közlekedési társaság számos menetrendi módosítást, korrekciót vezet be országszerte december 10-étől, elsősorban a munkába és iskolába járás lehetőségeinek, a hétvégi időszak utazási igényeinek javítása, valamint a vasúti és autóbuszos kiszolgálás megfelelő összehangolásának érdekében.