Heti sanghaji fuvart kínál Budapestre a Ceva Logistics

iho/hajózás   ·   2016.02.27. 13:45
400px_cevalogistics

A Ceva Logistics teljes konténerrakománynál kisebb méretű, úgynevezett LCL-fuvart indított el Sanghaj és Budapest között – adja hírül a Logistik Express.

A Ceva teljeskörű logisztikai szolgáltatása 2011 vége óta folyamatosan bővül, legújabb, budapesti bázisán hetente egyszer vehető igénybe. A szállítmányokat a sanghaji kikötőből induló konténerszállító hajók közvetlenül a szlovéniai Koper kikötőjébe viszik, ahol a konténereket tehervonatokra rakják át, majd Budapestre szállítják. A szállítási idő körülbelül öt hét: vízen harminc napot, szárazföldön további öt-hét napot vesz igénybe.

A Ceva Logistics Sanghaj és Budapest között kínál közvetlen fuvarozási lehetőséget (grafika: Logistik Express)

A Ceva budapesti raktára ideális hely a vállalat többi európai telepének kiszolgálásához. A cég a szolgáltatás vállalaton belülivé tételével megszüntette az átrakodás kezelési költségeit, valamint a szállítmánynak az első kikötőben történő felnyitását is.

A Ceva globális LCL-részlegének igazgatója szerint a cég saját, háztól házig tartó megoldást kínál az LCL-ügyfeleknek. A szolgáltatás a Kínában létrehozott saját, dedikált közúti szállítmányozási hálózattal kezdődik, amely az összes kulcsfontosságú kínai városból el tudja látni Sanghajt. A budapesti, konténer-pályaudvarként is funkcionáló raktárnak köszönhetően pedig nem kell külső félnek kezelnie a konténereket, és nem egy harmadik fél raktárát kell igénybe venni. Ezzel a megoldással mindenki jól jár, ráadásul a tranzitidőket és a szolgáltatás minőségét is jobban lehet felügyelni, amely előnyös az ügyfeleknek.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek