Hétvégén lezárják a Király utcát

iho/közút   ·   2012.04.12. 11:51

A „Király Vásár” nevű rendezvény miatt 2012. április 14-én és 15-én, szombaton és vasárnap lezárják a forgalom elől a VI. kerületben a Király utcát a Károly körút és a Nagymező utca között. A jelzett szakaszon a Király utcát keresztező utcák, azaz az Asbóth utca, a Holló utca, a Kazinczy utca és Kisdiófa utca a Dob utca felől; a Vasvári Pál utca, a Székely Mihály utca és a Káldy Gyula utca a Paulay Ede utca irányából zsákutca lesz.

A rendezvény idején ugyancsak lezárják a gépkocsiforgalom elől a Rumbach Sebestyén utca Király utca és Madách Imre út közötti szakaszát – folytatódik a Budapesti Közlekedési Központ közleménye.

A forgalom elől elzárt területen a rendezvény idején várakozni sem lehet a gépkocsiknak. A forgalomkorlátozás a tömegközlekedési járatokat nem érinti.

A BKK célja, hogy a rendezvény a lehető legkisebb mértékben zavarja a forgalmat. Az esetleges torlódások okozta kellemetlenségek miatt azonban az erre közlekedők türelmét és megértését kérjük és köszönjük! – hangzik a közlemény.

Kapcsolódó hírek