Hosszas munka a romeltakarítás!

Kemsei Zoltán   ·   2015.06.05. 21:15
00kicsi

Teljes megújulást ígér a BKK: a buszvégállomásokon kívül parkosított teret, élhetőbb, bódéktól, szeméttől mentes környezetet. A Határ úti metróállomás Dél-Pest közlekedésének egyik legfontosabb csomópontja, Pestszentlőrinctől Gyálon át Soroksárig bezárólag sokfelé indulnak az autóbuszok, illő lenne hát végre rendbe tenni a környéket harmincöt év után. Nem tudni még, mennyire hátráltatja a munkát, de – a 4-es metró Kálvin téri állomásának építéséhez hasonlóan – néhány bolttulajdonos még kitart a végsőkig. A határidő (2015. októbere) ott díszeleg egy táblán, négy hónap van még hátra...

A törmelékhalmok már meghaladták a bódék magasságát<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(a szerző felvételei)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Átkozott sorompók Szerbiában

iho/vasút   ·   2020.12.01. 18:00

Vajdaságban, de inkább egész Szerbián lassan már nem is újdonság, ha egy nem működő fény- és félsorompóval biztosított, vagy esetleg éppen működő berendezésű, esetleg csak kitáblázott közúti-vasúti átjáróban baleset történik.