Idén is olcsón lehet utazni az Autómentes Napon

iho/vasút   ·   2024.09.16. 11:00
augusztus20

Az Autómentes napijeggyel szeptember 22-én akár az egész országot végigutazhatja 999 forintért az Európai Mobilitási Hét keretében!

Az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) az Európai Mobilitási Hét és az Autómentes Nap rendezvényeihez kapcsolódóan kedvezményes utazási lehetőség nyújt az utazóközönségnek.

Az Európai Mobilitási Hét ideje alatt, 2024. szeptember 16-a és 22-e között a MÁV-Start, a MÁV-HÉV, valamint a GYSEV vonatain utazóknak nem kell kerékpárjegyet venniük, azokat a szolgáltatók díjmentesen szállítják. A megfelelő kapacitás érdekében az utazóknak a kerékpárhelyjegyet ebben az időszakban is meg kell váltaniuk az intercity- és az expresszvonatokon, valamint egyes interrégió-járatokon!

Az utazóközönséget további kedvezmények is várják: a szeptember 22-ei Autómentes Napra úgynevezett Autómentes napijegy váltható, amely 999 forintos áron korlátlan közlekedési lehetőséget nyújt a helyközi közösségi közlekedés járatain országszerte, így a Volánbusz-járatokon és a vonatokon is. A díjtermék felhasználási módja és érvényességi területe a helyközi közlekedés vonatkozásában megegyezik a Magyarország24 napijegyével, így szeptember 22-én 0–24 óra között használható fel.

(Nyitóképünk illusztráció)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek