Júniusig tartó vágányzár a dél-balatoni vonalon

MTI/iho   ·   2016.04.12. 16:14

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kedden az MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint felújítják a vasútvonalat Szántód-Kőröshegy és Balatonszárszó között. Először cserje- és bozótirtást, valamint lőszermentesítést végeznek, ezek után kezdik meg a vasúti pálya átépítését. Csütörtöktől április 22-ig Szántód Kőröshegy és Balatonszemes között lép életbe vágányzár, ekkor Siófok és Balatonszemes között járnak majd vonatpótló buszok. Április 22-től 28-ig Szabadbattyán és Balatonszemes között lesz vágányzár, a két állomás között pótlóbuszok viszik az utasokat. Április 29-től június 10-ig pedig ismét Szántód-Kőröshegy és Balatonszemes között vezetnek be vágányzárat, ekkor Siófoktól Balatonszemesig pótolják a vonatokat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek