Kiemelik a siklott Ázeát

iho/vasút   ·   2019.07.12. 12:00
400px_erd_asea

Ahogy már beszámoltunk róla, július 8-án Érd állomáson túlfutott és az első vágány vágányzáró bakját rommá törte a Train Hungary magánvasút-társaság 91 53 0400 748-6 pályaszámú villamos mozdonya. A villanygép műszaki mentését pénteken este tíz órakor kezdik meg, mely várhatóan vasárnap délelőtt tíz óráig fog tartani.

Szombaton helyezik vissza a sínekre a hétfőn kisiklott mozdonyt, emiatt péntek késő estétől vasárnap délelőttig vágányzár lesz érvényben Kelenföld és Százhalombatta között (fotó: Mávinform Facebook-oldala)

A művelethez Szolnokról érkezik nagy teherbírású Kirow vasúti daru, a daru tevékenységéhez a felsővezetéket egy szakaszon el kell bontani, az állomás átmenő fővágányait pedig le kell zárni. A mentés ideje alatt a vonatok közlekedése szünetel, a szerelvények helyett pótlóbuszok hordják majd az utasokat Kelenföld és Százhalombatta között.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek