Kihagyják a Népszínház utcát a villamosok a hétvégén

iho   ·   2018.05.08. 09:25

A BKV Zrt. karbantartást végez a Teleki László téren a Dobozi utca torkolatánál 2018. május 12-én és 13-án (szombaton és vasárnap). A 28-as és a 28A villamos módosított útvonalon közlekedik a Keleti pályaudvar és az Izraelita temető, illetve a Keleti pályaudvar és az Új köztemető (Kozma utca) között; a 37A villamos pedig rövidített útvonalon közlekedik a Magdolna utca és a Sörgyár között. A 28-as, a 28A és a 37A villamos ideiglenesen egyik irányban sem érinti a Teleki László tér és a II. János Pál pápa tér megállóhelyet és a Blaha Lujza tér (Népszínház utca) végállomást. A villamosok pótlására 28-as jelzéssel pótlóbusz közlekedik a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca) és a Magdolna utca között.

Itt dolgoznak majd a szakemberek (fotó: Google)

A 28-as pótlóbusz a Magdolna utca felé a Blaha Lujza tér (Népszínház utca)–Népszínház utca–József körút–Blaha Lujza tér–Rákóczi út–Kiss József utca–Népszínház utca–Teleki László tér–Dobozi utca–Magdolna utca– Magdolna utca útvonalon halad, és a 217E autóbusz Blaha Lujza tér (Népszínház utca) felszállóhelyén; a 28-as villamos II. János Pál pápa tér és Teleki László tér megállóhelyén; illetve a 37-es villamos Magdolna utca megállóhelyén áll meg.

A 28-as pótlóbusz a Blaha Lujza tér (Népszínház utca) felé a Magdolna utca–Fiumei út–Teleki László tér–Népszínház utca–Blaha Lujza tér (Népszínház utca) útvonalon halad, és a Fiumei úton a Salgótarjáni utca kereszteződése után kijelölt pótlóbusz megállóhelyen, a 28-as villamos Teleki László tér és II. János Pál pápa tér megállójában, valamint a Blaha Lujza tér (Népszínház utca) autóbusz végállomáson áll meg.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek