Kisiklott egy mozdony Nagykanizsán

iho/vasút   ·   2018.11.27. 10:04

Kedden kora reggel kisiklott egy mozdony Nagykanizsa állomáson. A jármű kocsikat nem vontatott, személyi sérülés nem történt, a körülményeket még vizsgálják a szakemberek. A beemelés és a pálya helyreállítása reggel hét óra körülre befejeződött, ez idő alatt a Nagykanizsa–Nagyrécse és a Nagykanizsa–Újudvar vonalszakaszokon ideiglenesen szünetelt a vonatforgalom, Nagykanizsa és Zalaszentjakab, valamint Nagykanizsa és Újudvar állomások között pótlóbusz szállította az utasokat. Az átszállások miatt a Nagykanizsa–Zalaszentiván–Szombathely és a Budapest–Nagykanizsa-Gyékényes vonalon hosszabb menetidővel és részleges vonatelmaradásokkal kell számolni a délelőtt folyamán.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Vasútmodell

Újabb cseh tanker az Igrától: jöjjön a 98-as!

Kovács György   ·   2020.11.29. 12:00

Az októberi Indóház magazin hasábjain már bemutattuk a cseh Igra modellgyár ezévi újdonságainak egyikét, a 88 köbméteres tartálykocsiját. A decemberi magazinunk lapzártája után került a boltokba a nagytestvér, a 98 köbméteres változat modellje.