Már gyártják Dunakeszin a CAF-okat!

iho   ·   2016.03.31. 15:53
dkeszicaf0

A Dunakeszi Járműjavító Kft. és a CAF egyelőre nyolc – és a BKK által lehívható opcióban szereplő további hetvenhét – villamos végszerelésére, állópróbáira kötött szerződést még 2015 novemberében. A rövidebb, 37 méteres típusból huszonöt kocsi már közlekedik Budapesten a 3-as, és a Budai fonódón a 17-es és a 19-es viszonylatokon.

Nézze meg mindenhol mindenhogy! A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Dunakeszi Post)

A most elkezdett villamosokat 2016 májusa és októbere között kell leszállítani, az opcionális járművek – a megrendelés nagyságától függően – 2018. végéig állhatnak forgalomba – olvastuk a Dunakeszi Post portálon.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Átkozott sorompók Szerbiában

iho/vasút   ·   2020.12.01. 18:00

Vajdaságban, de inkább egész Szerbián lassan már nem is újdonság, ha egy nem működő fény- és félsorompóval biztosított, vagy esetleg éppen működő berendezésű, esetleg csak kitáblázott közúti-vasúti átjáróban baleset történik.