Március közepén kezdődik az M1-es autópálya burkolatjavítása

MTI/iho   ·   2018.03.07. 10:28

Az M1-es autópálya mindkét irányán, több szakaszon is nagy felületű burkolatjavítási munkálatok kezdődnek március 12-től közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel. A tervek szerint az M1-es autópálya bicskei szakaszán, Hegyeshalom irányába, a 46-os és a 60-as kilométerszelvények között indulhatnak el először a munkálatok. Ezzel párhuzamosan az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán március 19-től március 22-ig a 68-69-es kilométerszelvények között kezdődik meg terelés mellett a burkolat javítása, így előreláthatólag három napig az autósok ezen a szakaszon csak egy forgalmi sávon tudnak majd közlekedni. Március 23-tól a 68-as kilométerszelvénytől a 105-ösig hétköznaponként 7 és 19 óra között végzik a szakemberek a nagy felületű burkolatjavításokat. A Hegyeshalom felé vezető oldalon két és fél kilométeres szakaszon Biatorbágy térségében, illetve mintegy tizenkét kilométeres szakaszon a HerceghalomBicske vonalon lesznek sávfelújítási munkák.

A beruházás előreláthatóan négy-öt hónapot vesz majd igénybe, ennek pontos ütemezéséről a társaság később ad tájékoztatást. Lokális javítási munkákat is folyamatosan végeznek a cég szakemberei: szerdán a Hegyeshalom felé vezető oldalon Bicske és Tatabánya között, a 39-es és az 50-es kilométerszelvények között folyik munkavégzés, és lesznek korlátozások.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek