„Megpihentek” a Škoda-trolik Szegeden

iho/közút   ·   2015.04.24. 12:32

Garanciális hiba – ennél többet nem lehet tudni egyelőre, a kiadott közleményt viszont szó szerint kell idézni:

„Szeged elektromos tömegközlekedés fejlesztése projekt kapcsán Szeged 13 darab új Ikarus-Škoda Tr187 típusú trolibuszt vásárolt. A trolibuszokra vonatkozóan a gyártót teljes körű jótállási felelősség terheli, ezért a kötelező garanciális felülvizsgálat keretében átvizsgálja a teljes troliflottát. A vizsgálatokat követően természetesen a trolibuszok zavartalanul folytatják napi munkájukat. A társaság az utasok megértését előre is köszöni.”

Azaz, mi történt?

Nem sikerült leírni... Érdeklődünk továbbra is, reméljük, hamarosan sikerrel járunk.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Közút Autóbuszközlekedés

Advent második vasárnapján kezd kétnapos sztrájkba a Volánbusznál a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet

iho/közút   ·   2023.12.08. 09:00

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – arra hivatkozva, hogy 2024-re még nem született bérfejlesztési ajánlat – advent december 10-ére és az azt követő hétfőre, december 11-ére munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál. A vállalatnál működő közel húsz érdekképviseletből eddig egyik sem jelezte csatlakozási szándékát a munkabeszüntetéshez.